Vil du lytte til lydbøger?

Lydbøger er bøger eller historier, der lyttes til, men ikke læses. En lydbog er simpelthen en optagelse af en person, der læser en bog eller et andet arbejde, der læses på lydbogreolen.dk. I lydformat kan der lyttes til dem på cd’er, MP3-kort eller håndholdte afspillere. Der er forskellige typer lydbøger tilgængelige afhængigt af, hvad lytteren foretrækker. Det drejer sig bl.a.

“Ubegrænset adgang” er en af de to former for lydbøger, hvor lytteren er i stand til at lytte så mange gange, som han ønsker. Den anden formular er en “Begrænset adgang”, hvor kun bestemte ord eller sætninger gentages, og lytterens forståelse ikke forbedres. En ubegrænset adgang lydbøger app er perfekt til dem, der elsker at lytte til lange bøger eller dem, der ønsker at forbedre deres forståelse af historien ved at lytte til det et par gange mere. En forkortet læsning af den fulde tekst kaldes “uforkortet”. En forkortet version af en lydbog er kendt som en “kondenseret lydbøger”. Alle tre termer er synonymer, der betyder det samme.

Lydbøger kan også lyttes til på håndholdte enheder som iPods, mobiltelefoner og mp3-apparater. Mange mennesker bruger deres mobiltelefon som en enhed til at holde fast i deres foretrukne lydindhold. Fordelen ved at lytte til lydbogen på din håndholdte enhed er muligheden for at nå bag dig for at læse bogen eller lukke øjnene for at nyde lydindholdet. Men hvis du lytter til lydbøger på din MP3-afspiller som en langærmet cd, er der ingen fordel ved at afspille den på din håndholdte enhed, medmindre du læser lydbogen under kørslen.

Lydbøger kan lyttes til på computere og bærbare computere samt på enhver anden type hørbar enhed, såsom en iPod eller mp3-afspiller. Hvis du vil lytte til dine lydbøger på din computer, ville den bedste mulighed være at downloade en lydbogs applikation til din computer. En lydbog ansøgning vil give dig mulighed for at gennemse bøger i dit bibliotek og tilføje lydbøger til din liste over bøger at lytte til.

Hvis du lytter til dine lydbøger på din MP3-afspiller, er din bedste mulighed for at lytte til dine lydbøger ved hjælp af dit Bluetooth-headset. Med en lydbogs applikation installeret på din bærbare computer kan du blot Bluetooth synkronisere din iPod eller iPhone til din MP3-afspiller eller bærbare computer for at lytte til dine lydbøger. Du vil have dine lydbøger tilgængelige, når du har brug for dem. Der er mange forskellige steder at finde lydbøger, herunder Amazon eller Audible.

Afslutningsvis fungerer lydbøger på samme måde som almindelige trykte bøger. Du kan kopiere en fysisk bog til det halve med en af dine skrivbare cd-brændingsenheder og derefter brænde lydindholdet på en cd i høj kvalitet. Du kan derefter bære den rundt og afspille den på din bærbare musikafspiller eller dit stereoanlæg i hjemmet, hvis du vil lytte til den så ofte som muligt. Du kan endda lytte til det på dit tv eller dvd, hvis du tager det rundt.