Skal jeg ansætte en medarbejder eller en kontrahent?

Er du forvirret om hvorvidt du skal leje en entreprenør vs medarbejder? Hvis ja, er du ikke alene. At vide, hvornår det er tid til at hyre en entreprenør i stedet for en medarbejder er en af de mest forvirrende aspekter af beskæftigelse for mange virksomheder. Nedenfor har vi givet nogle tips til at hjælpe dig med at sortere gennem forvirringen med hensyn til uafhængige entreprenør vs medarbejder ansættelse.
En af de mest kritiske aspekter af forståelse entreprenør vs medarbejder leje er i forståelse hver klassificeres. Hvis du fejlagtigt klassificerer en person som enten en eller anden, kunne du ansvarlig for beskæftigelse skatter samt en straf af IRS.
Den grundlæggende tommelfingerregel at huske, når de forsøger at afgøre, om nogen er en entreprenør, eller ikke er ved at spørge dig selv om du har ret til at kontrollere eller direkte resultat af arbejdet eller de midler og metoder til varetagelse af resultatet. Hvis du kun har ret til at kontrollere resultaterne af arbejdet, så er enkelt en entreprenør. Men hvis du har ret til at styre de midler og metoder, som arbejdet er udført, så personen er en medarbejder.
Hvis du holder reglen om hvad du har ret til at kontrollere og direkte i tankerne, vil det hjælpe dig med at huske forskellen mellem medarbejder og kontrahent leje. At vide hvornår og hvordan man kan hyre en entreprenør; men kræver forståelse af de forskellige fordele og ulemper ved hver klassificering.
En af de største myter vedrørende entreprenør vs medarbejder leje er, at du ikke vil være forpligtet til at beskæftige sig med rapportering indkomst på entreprenører. Dette er kun delvist rigtigt. Du er stadig ansvarlig for rapportering løn, som du betaler til en uafhængig kontrahent, hvis du betaler personen mere end $600 om året. Denne information er rapporteret på IRS Form 1099-MISC, diverse indtægter.
Når du laver beslutningen om at ansætte en uafhængig kontrahent, er det altid en god ide for jer begge til at underskrive en aftale at sætte tilbage forhold i din virksomhed. Denne aftale bør omfatte de tjenesteydelser, som skal udføres, timing med hensyn til Hvornår tjenesterne der skal udføres, specifikke oplysninger om betaling for tjenester, fortrolighed, garanti og arbejde for leje oplysninger.
Hvis du ikke er bekendt med betingelserne arbejde for leje eller du ikke er sikker på hvilken fortrolighed information du bør medtage i en uafhængig kontrahent aftale, tage et kig på disse tips.
Generelt, de fleste uafhængige entreprenør aftaler omfatter oplysninger, at kontrahenten ikke må bruge nogen fortrolige oplysninger de lære om din virksomhed i løbet af arbejdet for dig, der kunne bruges til andre formål end de gavn for din virksomhed.
Det er meget vigtigt, at du medtager et værk for leje erklæring i din aftale. Det fastsætter, at arbejde eller produkt, som er udviklet vil være ansvarlig for copyright-lovgivning og som sådan vil være ejet af dit firma. ikke entreprenør.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *