Overveje at købe en 2nd hus i Bulgarien

Egenskaben for udlændinge
Der er ingen hindringer for udlændinge at få titlen for bygninger samt tinglige rettigheder (ret til brug, ret til byggeri). Indtil nu er der kun én begrænsning: det er ikke tilladt ved lov for udlændinge til at blive ejere af jorden under bygningerne, de har købt. De er ikke tilladt at købe landbrugsjord samt (dette er et forfatningsmæssigt forbud). Dette gælder for fysiske personer. Alle begrænsninger bliver irrelevante, hvis udlændinge oprette eller deltage i et selskab inkorporeret under den bulgarske lovgivning, som kan opnå fuld land ejerskabsrettigheder herunder ejendomsret på landbrugsjord. Derfor en af de mest almindelige metoder for udlændinge at købe ejendom i Bulgarien (huse med gårdhaver, jord osv.) er at oprette et selskab der så ejer arealer og bygninger.
Det anses, at Bulgarien et ægte frit marked for jord vil være etableret nogen tid efter Bulgarien bliver en del af EU. Denne historiske begrænsning er en af grundene til ejendom i Bulgarien er så investorer i Bulgarien
Der er flere garantier til konkurrencedygtige priser i forhold til vestlige og centrale Europa.
Retlige behandling af udenlandske for udenlandske investeringer i Bulgarien:
-National behandling
-Mest begunstigede nation status
-Prioritering af internationale traktater
-Juridiske garantier mod negative ændringer i loven – bestemmelserne i loven, der har været effektive i øjeblikket at gøre investeringen, bør anvendes for udenlandske investeringer, udført inden ændringer i lovgivning oprettelse af juridiske normative restriktioner for udenlandske investeringer.
-Beskyttelse mod ekspropriation – fast ejendom ejet af en udenlandsk person kan blive eksproprieret kun på lovlig grund.
Foretrukne typer erhvervsorganisationer
Hindring for udlændinge ikke i stand til at eje jord i Bulgarien (en lov, der er ansvarlig for at ændre snart) kan overvindes ved at inkorporere en virksomhed i Bulgarien og eje jord som et aktiv.
Den mest almindelige form for organisation er et selskab med begrænset ansvar. Andre typer er generelt partnerskab, begrænset partnerskab, Joint Stock Company, enkeltmandsvirksomhed, Joint Venture, bedrift, kooperativer, grene og repræsentant Office.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *