Møde Planner Online fordel: automatisere disse 7 ting at øge fremmøde med 27%

Syv måder at øge begivenhed fremmøde ved 27% lige nu med en fuldt automatiseret System:

1. send e-mail-invitationer med sneglepost.

På grund af omkostningerne og besværet med mail er stigende invitation hyppighed ikke økonomisk. Med broadcast e-mail kan du planlægge perfekt timet invitationer til at gå ud i rækkefølge. Giver dig større mulighed for at tiltrække registranter. En automatiseret system e-mails automatisk din registranter når du ønsker det til.

2. Modtag forpligtelser hurtigt.

Ingen slikker kuverter eller søge efter frimærker kræves af dine potentielle registranter når du medtage et direkte link til din tilmeldingsblanket fra din e-mail-invitation.

3. automatisk underrette mennesker, der opgiver registrering.

Nogensinde spekulerer på, hvor mange mennesker begynde deres registrering men ikke følger? Nå, med en automatiseret system, du kan ikke kun besked, når dette sker, men opretter en e-mail, der automatisk bliver sendt til dem når de opgive proces, genvinde 20-25% af disse hegn-sitter direkte fra e-mailen.

4. kommunikere med mennesker, der ikke har RSVP’da.

Nogle mennesker har brug for flere meddelelser eller påmindelser om en kommende begivenhed før de endelig registrere. Planlægge efterfølgende invitationer til at gå ud og automatisk på de dage, du vælger til personerne på din liste, som endnu ikke er registreret.

5. automatisere bekræftelse e-mails for at øge mund-til-mund reklame.

Statistikker viser, at du kan øge din mund-til-mund registrering ved at medtage en “Henvis en ven”-linket i din bekræftelse e-mails. Du kan endda give dem foreslog ordskvalder til at sende om din begivenhed ret i brødteksten i e-mailen. Automatiserede systemer gør det nemt at få henvisninger, så du får ekstra registranter.

6. fald udeblivelser med påmindelse e-mails.

Vi har hørt om begivenhed planlæggere, som ser en 90% fremmøde sats efter at sende en påmindelse e-mail, da deres tidligere ingen Vis sats var så højt som 35%. En automatisk genereret påmindelse e-mail er et fantastisk sted at sende endelige begivenhed detaljer til dine deltagere.

7. holde registranter informeret med automatiske venteliste e-mails.

En venteliste uden koordinering hovedpine er muligt i et system med automatiserede venteliste. Når en spot åbner, sendes en email automatisk til den næste person på ventelisten. De kan bekræfte og betale, eller tilbagegang og processen gentages – automatisk – ubesværet at holde dit arrangement på kapacitet.

Med en fuldt integreret online registreringssystem, kan du få en nem at bruge broadcast e-mail-system, der vil øge din tilmeldinger med 27% eller mere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *