Lære at investere penge: virksomhedernes investering myter Debunked

Nogensinde spekulerer på, hvorfor du føler dig så tilfreds med 8% eller 10% årlige returnerer hvis du har parkeret din penge på en stor investeringsselskab? Nogensinde spekulerer på, hvorfor du er meget tilbageholdende med at sætte spørgsmålstegn ved hvis 20% årlige afkast er muligt uden frygt for enorme risiko? Svaret er simpelt. De fleste store investeringsselskaber, gennem squawk bokse på MSNBC, og gennem en styrkelse af deres porteføljeforvaltere og finansielle rådgivere har aircondition dig til at tro, at 20% stock afkast ikke er mulig uden stor risiko. Jeg er her at buste denne myte og fortælle dig, hvad du behøver at vide for at begynde at tjene højere afkast i din aktieportefølje.
Store investeringsselskaber ønsker ikke du at stille for mange spørgsmål til deres finansielle rådgivere, så de tog alle deres finansielle rådgivere til at lære dig investering myter, at afskrækker dig fra hårdtslående spørgen. Og hvis denne metode til forebyggelse ikke virker, de fleste finansielle rådgivere er uddannet af deres store virksomheder at blive virtuelle pr eksperter i en teknik kendt som blok og broen. Lytte bare til nogen politisk pressekonference og du vil se denne teknik ansat snesevis af gange inden for en halv time. Godt uddannede journalister vil slibe ind på denne teknik straks og finde måder rundt om den, men den gennemsnitlige person investering med en stor investeringsselskabet kan have meget mere svært med denne teknik. Faktisk vil jeg hævde, at frygt og forvirring er blandt de top råvarer, som finansielle rådgivere af store investeringer institutioner sælge.
Finansielle rådgivere gøre dig frygt for at blive ud af aktiemarkedet på det forkerte tidspunkt ved at fortælle dig at hvis du gik glip af de bedste 90 dage i aktiemarkedet fra 1963 til 1993 versus investeres fuldt ud, at din gennemsnitlige årlige forrentning over denne 30 årige periode vil falde dr amatically fra 11.83 til 3.28% (kilde: University of Michigan). De udnytter denne frygt for at sælge dig på begrebet Modern Portfolio Theory og diversificering. Hvorfor?
Fordi de forældede begreber i Modern Portfolio Theory og diversificering giver virksomhederne til at underbyde dine forventninger til ydeevne fra din aktieportefølje. Moderne portefølje teori og diversificering er også kendt som teorien om laveste fællesnævner. De er de nemmeste begreber til at undervise tusindvis af finansielle rådgivere, og begreberne, der maksimere indtægterne af store investeringer huse. Hvad begreberne ikke gøre, er at maksimere de potentielle afkast i din aktieportefølje. Men er det i den bedste interesse for store investeringsselskaber at maksimere deres klients stock returnerer, kan du spørge?
Absolut ikke. Undervisning tusindvis af finansielle rådgivere mere produktive strategier for at investere tager mere tid og mere tid brugt af finansielle consultants forsøger at maksimere kundernes afkast vil i sidste ende mindske virksomhedens bundlinje. Desuden ville kun en meget lille procent af de finansielle consultants de ansætter være i stand til at fatte begreber af mere kreative strategier, således at skabe høje procenter af fiaskoer. Det er derfor en meget sikrere forretningsmæssig beslutning for disse virksomheder at holde sig til laveste fællesnævner strategier, der vil maksimere virksomhedens indtægter og overskud.
Indse, at finansielle consultants er også uddannet “blok og bridge” eksperter. Hvad er dette? Blokering er en teknik, anerkender et svært spørgsmål, mens bridging er en teknik, der anvendes til at undgå en hård spørgsmål for at gøre en irrelevant punkt. For eksempel, hvis du spurgte din økonomisk konsulent, har “jeg hørt at mange mennesker tjente 20% i deres portefølje i år, men jeg tjente kun 5%. Hvorfor er det?” Når en økonomisk konsulent bruger blok teknik, ville han eller hun svare, “Jeg anerkender, at du kan være bekymret for kun tjener 5% i år, når andre mennesker tjente 20%.” Så ved hjælp af broen teknik, han eller så ville sige, “men spørgsmålet her er risiko. Da vi mødtes, fortalte du mig, at dine mål var vækst over en tiårig horisont og du fortalte mig, at du havde en gennemsnitlig risikovillighed. Min strategi er den bedste og sikreste for dig givet disse parametre.” Varsel at spørgsmålet om hvorfor folk tjente 20% var absolut undgås, og i sådan en måde, som du sandsynligvis ikke engang klar over det.
For at opsummere, hvis du forstår, at de fleste investeringer mantraer du høre fra finansielle consultants blot marketing myter designet til at lukke handlen, kan du lære at stille hårdtslående spørgsmål, der vil forbedre din aktieportefølje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *