Hvordan at finde ud af, hvor meget lager en CEO Holds

Du har sikkert hørt om den store mængde af materiel erstatning selskab officerer hold i forhold til den gennemsnitlige løn på den menige arbejder inden for samme offentligt afholdt selskabet. Er du nysgerrig efter, hvor meget lager den administrerende direktør og andre officerer fra en bestemt virksomhed hold i deres besiddelse?
Her er hvordan du finde ud af. Gå til webstedet NASDAQ og Indtast stock ticker symbol på den virksomhed, du er interesseret i. Klik på ‘Flash citater’. Brug drop down boksen til at vælge ‘Insider Form 4’. Skan ned gennem listen, indtil du finder den virksomhed officer navn du er interesseret i. Klik på navnet. Gå til toppen af listen, som skal være den nyeste dato. Flyt dine øjne til kolonnen længst til højre med titlen ‘bedrifter’. Det er, hvor mange aktier at officer i øjeblikket holder og kontrol. Multiplicer dette nummer af den seneste pris for selskabets bestand og du vil nå frem til en dollar figur.
Selvfølgelig, vil dette tal ændre sig fra dag til dag. Du kan blive overrasket over, hvor høj dette tal er. Også kan du mener, at dette er blot officer’s nuværende kvæghold. Det gør ikke fortælle dig hvor mange aktier han har solgt i fortiden; det også fortælle ikke dig hvor mange aktier virksomheden vil give ham eller hende i fremtiden.
Når du begynder at se på disse tal kan du blive meget overrasket. Hvis du er i øjeblikket et firma CEO eller officer, vil numrene ikke chokere dig fordi du vil allerede være bekendt med dem. Men hvis du er i øjeblikket en medarbejder til et offentligt afholdt selskabet du kan spørge om forskellen mellem din løn og officerer kvæghold.
Nogle vil sige, “men den administrerende direktør og andre embedsmænd arbejdede hårdt for deres penge”. Og det kan meget vel være sandt. Men de virkelig arbejde nogen hårdere end du gør på en dag til dag basis? Og hvis de gjorde, gør det hårdere arbejde de tilføje til konto for uoverensstemmelse mellem en gennemsnitlige arbejders løn og en virksomhed officer kvæghold. Chancerne er, at svaret er ingen.
Dette fører til nogle interessante erkendelser om, hvordan vores økonomi fungerer. Dagene af livegenskabet formodes for at være, men er de virkelig? I trældom er nu økonomisk. Fast ejendom ejet og hyldest indsamlet af en monark er blevet erstattet med stock kompensation for virksomhedernes officerer og ejere. Men den livegne eller arbejderen er den, der gør arbejdet. Monarken og hans Hof er stadig dem, der høster frugterne.
I private virksomheder du formentlig ikke kunne finde ud af de oplysninger, som du kan finde på NASDAQ hjemmeside om offentligt handlede selskaber. Jeg tror det er en god ting at sek eller Securities and Exchange Commission kræver disse oplysninger skal være tilgængelige for offentligheden. Selvfølgelig, er det meningen at være til rådighed for potentielle investorer. Men hvis du ejer aktier i virksomheden via en 401K plan, der gør dig en investor.
Udover NASDAQ hjemmeside, kan du også finde denne oplysninger om værdipapirerne og vekselgebyrer hjemmeside. Faktisk er der et væld af oplysninger derude til at opdage. I mange tilfælde er det faktisk nemmere at finde på webstedet NASDAQ.
Måske at kende værdien af det materiel, der er afholdt af virksomheden officerer vil gøre dig mindre tilbageholdende om at spørge for at raise du fortjener. Viden er ofte ensbetydende med magt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *