Hvem giver Business lån?

Den mest almindelige type af långiver er kommerciel bank, kreditforening, opsparing og lån selskaber eller investeringsselskaber. Disse långivere tilbyde business lån, dog ofte gange disse lån skal være sikret. Dette kunne betyde, at tilbyde op din personlige formue som sikkerhed. Selv om virksomheden er din at gøre med hvad du ønsker, er disse lån meget risikabelt at enhver un-etableret virksomhed. Og der er ved at antage du kvalificerer dig. Usikrede lån, normalt mindre end $100.000, er tilgængelige for virksomhedsejere baseret på hans eller hendes personlige kredithistorie. Kommercielle banker kan også anmode om, at en virksomhed har en cautionsmænd eller en garant. Dette kan betyde at finde en finansiel partner eller checker ind på de forskellige typer af små virksomheder lån ledige gennem den føderale regering. Kvinder og mindretal har en endnu bredere udvalg af enheder, der er villige til at låne dem business kapital. Organisationer som Women’s Business ejerskab, kvinders iværksætterkultur i det enogtyvende århundrede, og flere andre cater hen til låne penge til kvinder, der ønsker at start-up virksomhed, stadig andre faktisk garantere dem business lån. Mindretal business låneprogrammer er også tilgængelige. Mange virksomheder og statslige organer eller organisationer afsætte særlige midler til at låne til mindretal virksomhedsejere. MBDA eller mindretal Business Development Agency er et føderalt finansieret agentur, der har specialiseret sig i at fremme mindretals-ejede virksomheder. Dette agentur kan hjælpe mindretallene med personlig bistand og finansiel planlægning til at sikre tilstrækkelige midler til erhvervsprojekter.
En type af investor, der kan låne en business penge kaldes “Angel Investor.” Disse er de professionelle investorer, der investerer udelukkende i virksomheder. Angel-investorer er en glimrende kilde til tidlig fase finansiering. Ofte gange, vil angel-investorer finansiere en business lån, der kan vises en risiko for forretningsbanker, eller muligvis for lille til at venture kapitalister. En undergang til angel-investorer, de er ofte meget involveret i virksomheden selv. Mange virksomhedsejere ikke vil have nogen ellers kører showet, så at sige og vælge for at holde sig væk fra angel-investorer for business lån.
Venture kapitalister er i færd med at han var udlånt fra penge til virksomheder, der tilbyder strenge investeringer kriterier og specialiserer sig i meget specifikke højvækst industrier. Til gengæld for kapital, vil venture kapitalister erhverve materiel i virksomheden. Venture kapitalister generelt ser for virksomheder, der kan vise overskud inden for tre til fem år, og derefter de bevæger sig. Men under disse tre til fem år, venture kapitalister spille en meget aktiv rolle i udformningen af virksomheden. Dette fører ofte til manglende kontrol af virksomhedsejeren.
Både angel-investorer og venture kapitalister kan findes ved at spørge din business advokat eller revisor. Eller du kan foretage din egen søgning via internettet.
Mange enkeltpersoner henvende sig til familie og venner til at erhverve en virksomhed lån. Andre kan søge økonomisk støtte gennem forretningspartnere eller potentielle kunder. Uanset hvem du beder om at låne dig pengene skal du for din virksomhed, at have en god forretningsplan eller blueprint er nøglen. Ingen investor, stor eller lille, ønsker at investere i en virksomhed, der ikke har et godt fundament, og som altid starter med en fremragende blueprint.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *