7 arbejde på hjem fejl skal undgås

Da jeg startede min egen “arbejde i hjemmet” forretning, jeg havde ingen erfaring overhovedet, og jeg vidste ikke, hvordan man får startet på højre fod. Efter en masse forsøg og fejl, jeg har lært [og stadig lære] om hvad de skal gøre og ikke for at få gang i min “arbejde i hjemmet” virksomhed.
Enhver, der havde besluttet at starte deres egen “arbejde i hjemmet” forretning, vil til at lave fejl undervejs. Husk, ingen er perfekte, så det forventes, at begå fejl, som du lærer. Mange “arbejde i hjemmet” fejl kan undgås, når vi lære af fejlene fra andre.
1. først og fremmest, før du starter en home baseret business, skal du vide, hvad det er du vil gøre. Du skal uddanne dig selv om virksomheden “arbejde i hjemmet”. For eksempel, Internet Marketing, markedsføring classifieds, at få en hjemmeside, opfølgninger, osv. Se på det på denne måde, siger du tilmelder dig en person under dig, og de har brug for hjælp til at komme i gang, hvor du skal hjælpe dem hvis du ikke engang kender dette? Forvent dine første 6 måneder eller deromkring at være en læreproces for dig.
2. SPAM
Hvad er SPAM?
Simply put, SPAM er uopfordrede reklame. Det er vores overbevisning, at SPAM er i øjet af den person, at blive SPAMMET, ikke den person, der sender SPAM. Mens du ikke kan overveje en besked at være Spam, hvis den person, der modtager det gør, er det SPAM. Hvis du ikke er 100% sikker på, at den eller de personer du annoncerer din Surfside Internet site at ikke vil klage, annoncere ikke dit websted til den fysiske person eller personer. SPAM klager er årsag til omgående opsigelse, ingen anden chancer, ingen stillede spørgsmål. Dette er en meget alvorlig sag. Surfside Internet forbeholder sig ret til at anlægge sag mod enhver person eller personer, der deltager i SPAMMING
Hvilke typer af reklame anses SPAM?
Bulk e-mail (at sende en e-mail-annonce til personer, der er opført på en e-mail-adresseliste bly).
Reklame med bulk e-mail-tjenester (virksomheder, der vil sende en e-mail-annonce til personer, der er opført på en e-mail-adresseliste bly for dig).
“Hoppe tilbage” e-mail (at sende en e-mail-reklame som svar på en e-mail-reklame, der blev sendt til dig).
Reklame din Surfside internetside til folk, som du ikke kender, der ikke specifikt anmoder om oplysningerne.
Cross-udstationering eller reklame til Usenet-nyhedsgrupper, forum og diskussion lister og online chat (IRC) er ikke tilladt.
Disse er blot eksempler. Husk, SPAMMING omfatter alle uopfordrede reklame.
Du kan finde flere oplysninger om SPAM og hvordan man undgår det. Besøg dette site:
Venner hus i Rose hill:

3. bogføring annoncer på fora: som spamming, udstationering annoncer på fora message boards kan [sandsynligvis vil] få dig forbudt. Fora er kun skal bruges som kilder til oplysninger om forretningsmuligheder. Du kan stille spørgsmål eller få/give råd om forretningsvirksomhed “arbejde i hjemmet”, eller andre emner, men absolut ikke lov til at placere annoncer af nogen art. Når du besøger fora, altid kigge efter deres regler/regler, så du ved hvad er og ikke er acceptabelt på disse fora.
4. forelægger FFA’S. Disse er gratis for alle websteder, som du kan sende dine annoncer på. Spild ikke din tid offentliggøre dine annoncer på disse websteder, fordi dit websted vil aldrig blive set. Værre, fordi de fleste FFA har disse lave placeringer, det vil give dit websted en lav rang, fordi du har bogført på dem. Placere dine annoncer på klassificeret annonce websteder. Her er hvordan man finder klassificeret websted at placere dine annoncer. Gå til din foretrukne søgemaskine og skriv”gratis home business classifieds” eller noget i den retning. Jeg har nævnt et par steder for dig at placere annoncer på til din conveince.
Gratis Classifieds og fremme på:
A-Z gratis rubrikannoncer
Verden fortjeneste gratis rubrikannoncer
Gratis virksomhedsannoncer “target = ny >>
Classifieds for gratis
GRATIS Classifieds Register
5. råbe end ved hjælp af caps til at fremhæve et par ord i en e-mail eller en webside, bruger ikke kapitæler. Brug af store bogstaver i en tekst eller en korrespondance anses råbe, og råber på folk bare får dem til at forlade.
6. langsomt svar på e-mails: Hvis nogen har taget sig tid til at sende dig en e-mail for mere information om din virksomhed, eller har nogle spørgsmål, og du ikke svarer til dem i tide, så har du sandsynligvis mistet en potentiel kunde, eller en affiliate. Selv hvis du ikke kender svarene [du kan stadig lære] Lad dem vide at du ikke har svarene, men du vil finde ud af for dem, og komme tilbage til dem ASAP.
7. ingen persistens: Lad mig fortælle dig, at der er ikke sådan noget som en “få rig hurtig ordning” de ikke eksisterer. Hvis du vil have en vellykket “arbejde i hjemmet” virksomhed, skal så du være villig til at arbejde hårdt for det. Hvad du putter i din virksomhed er præcis, hvad du får ud af det. Persistens er den vigtigste faktor ved fastsættelsen af en vellykket “arbejde i hjemmet” business. Vær vedholdende og du vil blive en succes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *